AWAS! Program Ini Dibangunkan KHAS Kepada Usahawan Yang Tak Selesa Dengan Tahap Bisnes Sekarang. Jika Anda Mahu Ubah Nasib Bisnes Anda, Kami Ada Tawaran KHAS Untuk Anda!

"Peluang Eksklusif Untuk Anda Belajar Secara LIVE [THE LATEST, SUCCESSFULL PROVEN STRATEGY & FORMULA MARKETING] Yang Bakal Membantu Anda Keluar Dari Masalah Sales Bisnes #STUCK, #STAGNANT, Berkembang Jauh Lebih Tinggi Menjelang Tahun 2018!"

Pernahkah anda terfikir, "Dah buat strategi itu ini, pergi seminar sana sini, labur ribuan ringgit untuk macam benda, tapi nak simpan RM500 sebulan pun susah, akaun syarikat pun masih kering kontang?"

Huzairi Kassim

Nak tahu POWERNYA Seminar Majalah Niaga ni. Saya dah APPLY satu tip simple mengenai cara nak bangkitkan pelanggan lama supaya beli berulang-ulang kali. Tak pasal-pasal close 4 agen tak sampai setengah hari di Seminar ni.

Huzairi Kassim
Klik Untuk Tempah Seat Anda!Makluman mesra : Seat very limited. Pendaftaran bakal ditutup serta merta (pada bila-bila masa) selepas seat penuh.

PANGGILAN AKHIR UNTUK USAHAWAN KELANTAN

Jadikan 2018 sebagai tahun titik tolak kebangkitan bisnes anda dengan mempelajari ilmu gandakan jualan & jumlah pelanggan di Seminar Marketing Luar Biasa!

50 SEAT EXTRA SEBELUM PENDAFTARAN DITUTUP. DAFTAR SEGERA!

Tuan Anam Azizi

Lepas saya hadir Seminar dari Majalah Niaga, saya just test satu teknik yang diajar. Sales saya meningkat 130% dan kos iklan turun 30%. Apa yang kami dapati, senang nak dapat sales dari cust lama. Dari yang beli 1 unit, jadi beli 4 unit!

Tuan Anam Azizi
Puan Jenny Aznah

Good sales from MAIDA products, Skin care & Hair care. Dari RM10,000 ke RM17,000 dalam tempoh kurang 2 minggu! Sekarang sales melonjak hingga RM35,000 dalam tempoh 1 bulan

Puan Jenny Aznah HAWA1 Stop Centre
Puan Haslina

Seminar Majalah Niaga memang sangat berkesan. Lepas Seminar dan The Protege saya jumpa kunci bisnes saya. Sales saya dah konsisten alhamdullilah, bukan mcm dulu lagi kejap turun kejap naik. Now maintain 5 angka. Terima kasih Allah temukan saya dengan Tuan ⁨Hasbul Aqill⁩ Tuan Hasbul Ariff

Puan Haslina By Ariana
Mohd Hafiz

Alhamdulillah, selepas hadir ke Seminar Majalah Niaga, saya dan isteri dah touch jualan sebanyak RM1,100 sehari, jauh lebih tinggi sebelum ni dalam lingkungan RM150 sahaja.  Terima kasih Majalah Niaga especially both of you.

Mohd Hafiz By LoveNDear

"Lepas join seminar Majalah Niaga akhir tahun 2016 lepas, saya balik dan praktik satu jer strategi marketing simple tapi power yang diajar, jualan saya terus naik dari RM40,000 ke RM63,000 sebulan..."

Saya kenalkan diri dulu. Nama saya BURHANUDDIN BIN YUSOF. Sebelum berniaga, saya berkhidmat sebagai jurutera di sebuah syarikat selama 4 tahun di Johor. Pada bulan Nov 2015, saya mula memasarkan kasut wanita jenama Ijmal. Page saya IJMAL. Sebab masa tu saya nampak belum ramai yang jual kasut wanita online.

Peringkat permulaan, macam2 masalah timbul. Banyak yang saya langgar dinding. Sedikit demi sedikit saya belajar untuk tambah baik. Bermula dengan jualan RM2k sebulan. Naik kepada 8k sebulan sehingga maksimum pernah capai 28k sebulan.

Pada masa itu jualan ‘stuck’ tak naik2 sebab saya dan isteri buat semua kerja. Tiada staf, dan tiada sistem Kemudian saya berhenti kerja pada bulan Oktober 2016 untuk tumpu sepenuh masa pada bisnes. Jualan produk ketika itu sekitar 38k sebulan. Ketika ini saya mula hire staf.

Saya ingat selepas berhenti kerja, bisnes lebih mudah dijalankan. Rupa-rupanya makin ‘complicated’, sebab tiada ilmu yang cukup.

“KAWAN AJAK JOIN SEMINAR MAJALAH NIAGA TAPI MULA2 SAYA TERAGAK2 NAK JOIN”

Sehinggalah pada bulan Disember 2016, seorang kawan baik saya jemput untuk hadir Seminar MBK anjuran Majalah Niaga. Pada mulanya, saya teragak-agak nak join. Tapi bila baca website seminar, situasi itu kena pada masalah bisnes saya. Itulah isu besar yang saya alami yang saya tak tau cara nak atasi.

.
“RUPA-RUPANYA SELAMA NI ASYIK SANGAT DENGAN ILMU ADVANCE, TAPI BASIC KE LAUTTTTT…”

Sebelum ini saya rasa ilmu dah banyak, tapi rupa-rupanya banyak lagi perkara basic saya tak tahu. Sebelum ini kita teruja belajar ilmu advance sampaI kita lupa ilmu mengenal pelanggan. Ini yang paling penting sebelum ‘run’ apa2 kempen pemasaran!

Dalam seminar ini, saya juga belajar teknik PEMASARAN GOOGLE. Ini beri impak pada bisnes saya.

Pelanggan saya target juga lebih spesifik. Staf tak bazir masa lama sangat untuk buat closing. Saya juga lebih berani untuk tambah staf! Sebab dah mula nampak halatuju bisnes.
.
.
“TERUS BULATKAN TEKAD, DECIDE JOIN THE PROTEGE”

Kemudian terus saya decide untuk daftar THE PROTEGE.

Saya teruja untuk berada dalam circle Protege yang positif dan ramai usahawan berjaya. Lagi satu, Tuan Ariff dan Tuan Aqill juga ada bisnes sendiri. Bukan semata2 mengajar sahaja. Itu lebih meyakinkan untuk saya join The Protege.

Sementara tunggu tarikh untuk join The Protege, jualan saya sudah naik dari 40k ke 63k sebulan hasil daripada ilmu2 dari MBK.
.
“IMPAK LEBIH ‘WOW’ SELEPAS THE PROTEGE”

Saya join The Protege pada bulan Januari 2017.

1 wow faktor yang saya belajar dalam The Protege ialah tentang CONTENT MARKETING. Balik kelas, saya terus apply ilmu content marketing dan tambah baik copywriting. Alhamdulillah, hasilnya jualan bisnes saya meningkat kepada RM101k pada JANUARI 2017 dengan kos iklan sebanyak RM9k.

Selama berniaga tak pernah saya rasa sales 100k. Inilah angka paling tinggi pernah saya capai. Sebelum ini saya pernah spend kos iklan RM6k, tapi jualan paling tinggi RM40k sahaja.

Alhamdulillah..kepada anda yang terbaca sharing saya ini, jika anda pernah join seminar marketing sebelum ini, percayalah anda akan dapat satu kelainan luar biasa bila join seminar Majalah Niaga. Trust me, anda tidak akan kecewa. Anda bakal pulang dengan senyuman gembira..

Klik Untuk Tempah Seat Anda!Makluman mesra : Seat very limited. Pendaftaran bakal ditutup serta merta (pada bila-bila masa) selepas seat penuh.

"Sesuai Ke Seminar Ini Dengan Masalah & Tahap Bisnes Aku Sekarang Ni?"

Bagi memastikan anda yang nak hadir ini adalah orang yang memang SANGAT PERLUKAN ilmu perkongsian dan pengalaman kami ini, kami meletakkan ciri-ciri asas. Kami senaraikan kumpulan/golongan individu yang kami sendiri WAJIBKAN untuk hadir ke Seminar MLB ini..

  • Pemilik Produk/Brand Sendiri

    Anda ada brand sendiri? Buat OEM produk serum kecantikan? Sembuh sakit lutut? Banyak owner produk ‘sangkut’ bahagian marketing sebab terlalu tumpukan pada production.

    Ingat, produk POWER sekalipun, jika marketing tak POWER, produk anda tak kemana. InsyaAllah kami tunjukkan PROVEN BLUEPRINT STEP BY STEP untuk owner produk.

  • Pemilik Premis/Kedai

    Ada kedai makan? bengkel kereta? Perabot? Kedai runcit? Kedai aksesori kereta? Jika dahulu, anda mungkin boleh survive dengan harapkan ‘walk in’ customer.

    Tapi perlu diingat, sekarang ini zaman teknologi. Zaman smartphone. Segalanya di hujung jadi. Orang sekarang ini cari restoran pun guna Google!

  • Penyedia Servis

    Jadi agen takaful? Agen hartanah? Ada pusat bekam? Car wash? Servis SPA? Masih lagi guna kaedah strategi marketing gaya lama?

    Anda perlu ‘update’ knowledge anda dengan strategi teknik terkini. Jika tidak, bisnes anda 10 tahun jauh ke belakang dari pesaing anda, hatta boleh lenyap sebab masih praktik strategi marketing zaman kuno.

  • Agen/ Stokis Produk

    Jadi agen produk orang lain? Tak kisahla produk jamu, produk kesihatan, pakaian, agen penapis air, agen Tupperware?

    Jangan harapkan marketing dari HQ sahaja. Stokis dan agen pun perlu agresif buat marketing. Aktiviti marketing anda perlu lebih menonjol, kena konsisten supaya anda jadi pilihan berbanding agen-agen, stokis-stokis yang jual produk sama.

     

  • Usahawan Yang Dah Berniaga 1-3 Tahun, Tapi 'Stuck' Tak Berkembang

    Usahawan macam ini kali gelar sebagai CEO. Chief Everything Officer. Semua kerja dalam bisnes dibuat sendiri. Macam mana nak berkembang kalau sibuk layan Whatsapp dari pagi sampai malam?

    InsyaAllah dalam seminar kami tunjukkan ‘mindset’ usahawan yang betul, supaya bisnes anda berkembang secara berperingkat.

  • Orang Baru Dalam Bisnes

    Masih baru dalam bisnes? Ramai orang baru silap buat keputusan sehingga rugi beribu-ribu ringgit. Buat keputusan mengikut emosi dan tanpa ‘guidance’ dari mentor.

    Sebelum anda rugi terbakar banyak duit labur silap percaturan dalam marketing, baik anda hadir dahulu ke seminar ini. Dengan izin Allah, pelaburan anda berlipat kali ganda berbaloi!

So... Ini Antara Ilmu Bernilai Tinggi  Yang Anda Akan Belajar & Bawa Balik Lepas Hadir Ke Seminar MLB

TOPIK #1

[THE BIGGEST FACTOR] Kenapa Bisnes Anda Sangkut Pada Tahap Sama Bertahun-Tahun Lamanya

Dalam seminar ini, kami akan dedahkan FAKTOR TERBESAR kenapa 90% bisnes di Malaysia STUCK pada tahap sama, tak berkembang, dan berada di tahap sama bertahun-tahun lamanya. Kalau kita sakit, bisnes sakit. Kalau cuti, bisnes pun cuti! Ingat, dalam bisnes, bukan kita menjadi hamba bisnes. Bisnes yang perlu jadi hamba pada kita!

TOPIK #2

[THE BIGGEST FACTOR] Sebab UTAMA Kenapa Sebelum ini ANDA KERAP RUGI & TAK UNTUNG Bila Buat IKLAN

Menurut kajian, majoriti peniaga langgar dinding bila buat kempen pemasaran terutamanya bila hasilkan iklan di Facebook. Sebab apa? Sebab majoriti tak rekod data. Seminar ini, kami kongsikan 6 DATA PENTING YANG WAJIB DIREKOD untuk ukur keberkesanan iklan. Dengan DATA, anda akan lebih jelas dan tahu adakah berbaloi iklan itu diteruskan atau tidak.

TOPIK #3

[PROVEN METHOD THAT SELL] Hasilkan Iklan Tanpa Guna Copywriting 'Hard Sell'

Jika anda perasan, sekarang ini terlalu banyak copywriting yang menjual secara terus. Sebenarnya, cara ini sudah semakin tepu.Facebook sudah SESAK dengan iklan! Semua iklan menjual. Prospek di Facebook dah naik MUAK dengan iklan yang terlalu menjual. Sekarang ini, THE NEW ERA OF CONTENT MARKETING.

Dalam seminar ini, kami tunjukkan satu CASE STUDY iklan produk kami yang menggunakan TEKNIK CONTENT MARKETING ini menghasilkan jualan RM120k dengan kos IKLAN hanya RM10k.

TOPIK #4

[TERKINI] Strategi/Proses Langkah Demi Langkah Mempengaruhi 'Strangers' Menjadi Bakal 'Duta Tak Rasmi' Produk/Brand Kita

Jangan GELOJOH buat marketing tanpa tahu FUNNEL. Pelanggan tidak terbina dengan buat marketing tembak merata kepada ORANG ASING!

Wajib tahu MARKETING FUNNEL supaya kita tahu dengan jelas apa aktiviti sesuai yang perlu kita buat setiap langkah sebelum fasa membina pelanggan. Sebelum anda GELOJOH terjun membuat jualan, ada fasa tertentu yang anda harus lalui dahulu. Barulah diakhirnya bisnes kita boleh buat duit berkali-kali.

TOPIK #5

[SKRIP BERNILAI YANG RAMAI PANDANG SEPI] Skrip Berpengaruh Buat Pelanggan Lama Beli Berulang-ulang Kali

Tahukah anda, menjual kepada prospek baru 7 kali lebih tinggi kosnya berbanding menjual kepada pelanggan sedia ada. Atas sebab itu, Kami akan kongsikan skrip yang kami guna untuk buat pelanggan beli berkali-kali.

Cuba bayangkan kalau sekali beli RM100. 10 kali? Dah RM1000! Rugi betul kalau anda berniaga bertahun-tahun, tapi masih tidak tahu skrip ini. Balik seminar tak perlu pening kepala. Terus boleh guna pakai skrip ni!

TOPIK #6

[LATEST TECHNIQUE] SECRET TOOL - NEW STRATEGY LAUNCHING FUNNEL

Nak lancarkan produk baru? Nak lancarkan latest design? Nak lancarkan kedai atau cawangan baru? Nah! Kali ini kami dedahkan langkah demi langkah melancarkan sesuatu produk dengan BERGAYA. 500 item tu sekejap je habis! Hari pertama kedai dah kena serbu! Baru stok tak mereput di bawah katil.

TOPIK #7

[MISSING TOPIC] ILMU Perisai Kenal Pelanggan Tanpa Perlu Berteka Teki Apa Yang Pelanggan Benar-Benar MAHUKAN!

Ramai USAHAWAN gelojoh mahu belajar teknik advance FB Ads, Google Ads sampai tertinggal ASAS paling penting. Apakah ASAS yang lebih penting dari ilmu FB Ads? ILMU KENAL PELANGGAN! Ya, ramai usahawan terbakar duit sebab tawarkan apa yang pelanggan TIDAK MAHU!

Dalam seminar ini, kami bocorkan step by step bagaimana untuk kita kenal & tahu apa yang pelanggan benar-benar mahukan, supaya mengurangkan risiko duit hangus apabila kita buat pemasaran berbayar.

"WOW! Tengok content pun menarik lain dari lain. Mesti yuran MAHAL ini!"

Untuk makluman , kami telah melaburkan & menghabiskan lebih RM650,000 selama 3 tahun dalam pemasaran untuk mendapatkan strategi dan taktik yang betul.

Hatta, kami pernah kerugian hampir RM10,000 dalam kurang 3 jam pada peringkat awal untuk bereskperimen taktik, formula dan resepi pemasaran yang 100% berkesan.

Kami mahu kongsikan ilmu pengalaman ini kepada anda pada hari seminar, supaya anda tidak mengulangi lompong kesilapan yang pernah kami bayar sebelum ini. Nilai keseluruhan perkongsian kami dari awal jam 9 pagi hingga 6 petang yang sewajarnya kami letak adalah..

RM1,000

Ya, ini nilai yang patut kami letak. Namun, mengambil kira faktor tahap bisnes peserta yang masih lagi baru menapak, ada peserta yang baru mahu bangkit selepas jatuh dalam bisnes, kami buat keputusan tanpa berfikir panjang untuk berikan diskaun kepada anda!

Ya, kami tolak ketepi dari hal wang ringgit. Dengan syarat anda bulatkan tekad untuk hadir, beri komitmen untuk bertindak! Ini pakej-pakej yang kami tawarkan, buat pilihan yang bijak! Kami doakan semoga diskaun ini membantu anda membuat keputusan yang betul untuk hadir...

Maklumat Penuh Seminar Marketing Luar Biasa 2017!

50 SEAT GENERAL SEBELUM PENDAFTARAN DITUTUP. DAFTAR SEGERA!

PENTING! MAKLUMAN : YURAN AKAN DINAIKKAN SELEPAS INI!

Makluman : Yuran yang dinyatakan adalah YURAN PROMO. Pihak kami berhak menaikkan yuran pada bila-bila masa, setelah kuota promo sudah penuh. Bila kouta penuh? Selain anda, lebih 100 orang yang melawati ke laman ini untuk mendaftar!

Daftar SEKARANG, untuk terima penjimatan RM30 sehingga RM150. Bertindak SEKARANG, kalau tidak anda perlu bayar dengan harga lebih tinggi!

Klik Untuk Tempah Seat Anda!Masa anda makin terhad. Daftar sekarang!

Siapa Saya & Kenapa Anda Kena Belajar & Perlu Hadir Ke Seminar MLB

Hai, saya Hasbul Aqill & Hasbul Ariff. Pengasas bersama, merangkap individu penting membawa jenama Majalah Niaga, laman keusahawanan bahasa Melayu no. 1 di Malaysia.

Di syarikat ini, kami membawa satu pasukan sangat hebat membangunkan laman rujukan untuk para usahawan di Malaysia mendapatkan tip dan panduan memulakan dan membangunkan perniagaan.

Selama tempoh 5 tahun membangunkan Majalah Niaga, kami telah menemuramah 33 usahawan dari pelbagai bisnes dan industri supaya anda boleh mempelajari ilmu baru secara terus dari mereka.

Kami percaya dengan usaha ini dapat mendorong masyarakat meningkatkan taraf hidup yang lebih baik, memecahkan tradisi dan budaya masyarakat yang meletakkan kebergantungan kepada kerjaya makan gaji.

Malah setiap hari sehingga ke saat ini, kami berusaha keras untuk membawa Majalah Niaga ke tahap yang lebih baik. Matlamat kami adalah untuk membantu menyebarkan strategi dan rahsia perniagaan yang anda tidak akan dapat daripada sistem pendidikan tradisional.

Lihat Sendiri Apa Kata Peserta Kongsikan Kegembiraan Mereka di FB Tanpa Paksaan!

Pernah tak anda terfikir.."Sampai bila nak berbisnes biasa-biasa bertahun - tahun lamanya?"

Tahukah anda...90% bisnes di Malaysia, bisnes kecil terutamanya terpaksa ditutup dalam tempoh kurang 3 tahun!

Anda tahu kenapa? Antara punca utama adalah disebabkan bisnes berada di level sama bertahun-tahun lamanya. Punca tersebar juga, pemilik bisnes itu tak tahu nak buat apa (buntu), sehinggalah sales drop sampaikan tak dapat menampung kos operasi.

“Setiap kali datangnya pembawa kebaikan, ia dihalang oleh penjaga pintu yang bernama la’alla (semoga nanti) dan ‘asa (mudah-mudahan).” - Rujuk al-Fawaid, Ibn al-Qayyim.

Jangan sampai bisnes sudah tenat melarat baru anda terhegeh-hegeh mencari solusi. Usah berdalih. Usah bertangguh. Datang ke seminar ini, dengar, dan teliti selama 8 jam perkongsian kami, bertindak sekarang!

Klik Untuk Tempah Seat Anda!Masa anda makin terhad. Kejayaan tak menunggu anda. Daftar sekarang untuk impak bisnes lebih maksima!
HOTLINE 016 335 9669

Marketing Luar Biasa #MLB Disclaimer: Seminar MLB bukan sesekali program yang berunsurkan skim cepat kaya. Hanya dengan usaha, pengalaman, ilmu pengetahuan dan rezeki dari Allah dapat mendapatkan hasil jualan dan pendapatan seperti yang diinginkan. Seperti yang ditetapkan undang-undang, kami tidak boleh meletakkan sebarang janji untuk anda mendapatkan hasil pendapatan yang sama apabila anda menggunakan cara yang diajar.

Kami menghasilkan program ini bertujuan untuk menunjukkan laluan dan mengajarkan strategi yang betul berdasarkan pengalaman kami sendiri. Apa yang kami boleh janjikan adalah para peserta akan mendapatkan hasil yang lumayan apabila mereka betul-betul berusaha, menggunakan strategi ini dengan tepat dan menjaga hubungan dengan tuhan dan lain lagi.

Tiada sebarang kandungan di dalam laman ini menjanjikan sebarang jaminan untuk mendapatkan hasil yang lumayan sejurus anda menghadiri program ini. Malah, tiada janji-janji palsu, ayat-ayat manis, ayat-ayat overhyped, yang kami gunakan pada surat jualan di atas kerana kami masih usahawan yang berprinsip , tidak mengambil kesempatan dari kesempitan orang lain.

Terima Kasih kerana anda telah membuat pilihan yang benar dan tepat untuk hadir, gunalah ilmu ini sebaik mungkin. Jadikan pengalaman kami sebagai panduan untuk anda mendapatkan hasil jualan yang memberangsangkan setiap hari. Daftar Seminar MLB, jadilah individu yang tepat yang buat keputusan. Jumpa anda di hari seminar nanti. Hasbul Aqill & Hasbul Ariff, Trainer Marketing Luar Biasa